Switch to English
Evenimente viitoare

Simpozion „SOLUTII DE DIGITALIZARE SI AUTOMATIZARE IN SECTORUL ENERGIE SI INDUSTRIE”

Crowne Plaza Bucharest - 9 octombrie 2019

Organizatori: CNR-CME, ABB

Motivatie
Digitalizarea este în momentul de față unul dintre procesele cele mai active care determină tranziția din industria energetică și ne-energetică mondială. Dinamica actuală a acestui proces este determinată de progresele înregistrate în ultimele decenii în tehnologia informației și comunicații, dar și de schimbări de tehnologie suferite de sistemele de automatizare și electrice, prin introducerea sistemelor digitale de conducere a proceselor termice și electrice în instalațiile din sistemul energetic. În România aceste schimbări au apărut la mijlocul anilor ´90.

Subiecte de interes
ABB, unul dintre dezvoltatorii de cel mai mare prestigiu pe plan mondial al sistemelor electrice și de automatizare și important partener ai firmelor românești din energie în implementarea primelor sisteme digitale, va prezenta în această conferință cele mai recente soluții de sistem și de echipament, pe care le propune clienților din energia și industria românească.

De asemenea conferința va da ocazia unor companii de utilități și din industrie să prezinte direcțiile și programele de digitalizare pe care le vor implementa în anii care urmează.

Alte teme de interes se referă la Sistemele dezvoltate de ABB pentru stocarea energiei electrice cu aplicații industriale și comerciale.

Participanţi ţintă:
Reprezentanţi (CEO, CDO, CTO, managerii departamente electric si control; alți specialiști în generarea, transmiterea, distribuția și furnizarea de energie de la companii de energie și industrie, consultanți, experți din mediul universitar.

Evenimentul se va desfasura in limbile: romana si engleza, cu translatie simultana.

Accesul la acest eveniment se face pe baza de invitație primită din partea organizatorilor.