Schimbă limba în Română
Current Events

SIREN – THE ROMANIAN ENERGY SYMPOSIUM 2021

LIVE streaming 6-8 September 2021

Acum, mai mult ca niciodată, există provocări extraordinare care stau în fața sectoarelor energetice ale țărilor din regiune, inclusiv al celui românesc, complexitatea problemelor fiind amplificată de actuala pandemie. În privința sectorului energiei din România, o mulțime de factori externi și interni generează condițiile unei noi viziuni și – deci – impun o nouă abordare a dezvoltării acestui sector. În esență, fiind la un punct de cotitură, trebuie regândite să regândim soluțiile pentru îmbunătățirea situației sectorului în perspectiva unui nou început. Totodată, se constată ritmul tot mai accelerat de transformare a tehnologiilor din sectorul energiei, unele complet noi, numite chiar ”disruptive”, lucru care impune o readaptare a politicilor aferente transpuse printr-un cadru legislativ și de reglementare adecvat.

În acest context și având în vedere misiunea declarată a CNR-CME, s-a considerat utilă organizarea bienală a unui Simpozion Național al Energiei (SIREN) care să găzduiască dezbateri relevante privind tranziția sectorului românesc al energiei către țintele autoangajate de către România ca Stat Membru al UE și care – prin concluziile la care se ajunge în cadrul lui – poate ajuta la realizarea unor decizii corecte.

Programul SIREN va cuprinde 4 evenimente principaleSesiuni de discuții cu subiecte de actualitate la nivel naţional care să susțină tema principală a simpozionului precum și 4 Sesiuni de comunicări la care se așteaptă prezentări în plen și postere ale articolelor științifice realizate de către specialiști din comunitatea energeticienilor din România și membrii ai comunității academice din România.

Înscrierea pentru eveniment se face prin completarea Formularului de Înregistrare de pe pagina evenimentului sau prin completarea celui în format Word si transmiterea acestuia pe adresa siren@cnr-cme.ro

Organizarea fizică a evenimentului depinde de decizia de relaxare a autorităților privind organizarea unor astfel de evenimente.

Formulare utile

CALL FOR PAPERS

Formular servicii

Formular de inscriere pentru sustinere lucrare si publicare in EMERG SIREN 2021

Formular înregistrare participant

Template lucrare SIREN

Template poster SIREN

Formular de Copyright

 

DATE LIMITĂ IMPORTANTE

 

Înregistrare autori și lucrări: 31 Mai 2021
Dată limită pentru transmitere lucrări și postere: 15 Iunie 2021
Notificare lucrări selectate: 30 Iunie 2021

 

    CONTACTE PENTRU TRANSMITEREA LUCRĂRILOR ȘI A POSTERELOR

>  Lucrarea in extenso împreună cu Formularul de înscriere cu lucrare și Formularul de transfer al drepturilor de autor  trebuie completate, semnate și trimise la articolesiren@cnr-cme.ro. Toate documentele pot fi descărcate accesând site-ul www.cnr-cme.ro

Pentru orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați la articolesiren@cnr-cme.ro sau siren@cnr-cme.ro

 

Event registration
Future Events