Switch to English

FOREN 2020

Forumul Regional al Energiei
FOREN 2020

Anul acesta va avea loc cea de a 15-a ediţie organizată de CNR-CME începând din anul 1992, în perioada 7-10 Septembrie 2020, în format online. Tema evenimentului va fi ENERGY TRANSITION IN SOUTH EAST EUROPE: OPPORTUNITIES, CHALLENGES AND PERSPECTIVES și va cuprinde:

⦁ 2 evenimente principale
⦁ 2 evenimente pentru comunicări științifice

Conform Hotărârii Consiliului Director cu nr. 229 / 07.07.2020, FOREN 2020 va fi organizat în format online, în perioada 7-10 Septembrie. Hotărârea a fost luată datorită prelungirii Stării de alertă pe teritoriul României determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și a restricțiilor privind organizarea de evenimente cu caracter științific.

Îi rugăm pe autorii de lucrări care vor să trimită lucrări noi sau modificări pentru lucrările deja trimise, să ne scrie pe adresa de e-mail până pe 24.07.2020: papersforen@cnr-cme.ro

Vă rugăm să vă asigurați că lucrarea dvs. respectă template-ul EMERG. Îl puteți găsi la următoarea adresă: www.emerg.ro/papers/

FORMULAR ÎNSCRIERE PARTICIPANȚI
FORMULAR ÎNSCRIERE AUTORI
FORMULAR ÎNSCRIERE LUCRARE
FORMULAR ÎNSCRIERE SERVICII

Vor urma mai multe detalii legate de eveniment în zilele următoare.

DESPRE FOREN

Forumul Energetic al Europei Centrale și de Est, organizat la fiecare doi ani, este cel mai important eveniment, având și expoziție regională, găzduit de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

Din 2011, FOREN este recunoscută drept reuniunea regională oficială a Consilului Mondial al Energiei pentru Europa Centrală și de Est. Fiind un eveniment major al CME în 2020, se intenționează să sprijine misiunea CME de a informa dezbaterea energetică și de a crea un dialog cu privire la politicile energetice pentru un viitor energetic durabil.

Datorită participării unui număr mare de factori de decizie și a celor mai buni specialiști în domeniul energiei din regiune, FOREN este o platformă puternică pentru dialog, comunicare între țările regiunii CEE, menită să abordeze și să analizeze problemele majore și tendințele energetice, oferind în același timp recomandări relevante pentru factorii de decizie guvernamentali, corporativi și academici, pentru un viitor durabil în lume. FOREN reprezintă, de asemenea, o platformă ideală pentru cooperarea regională, care vizează îmbunătățirea securității energetice.

FOREN 2018, a reunit peste 550 de delegați din peste 15 țări, factorii de decizie din companii private și de stat din industria energetică, manageri de top și membri ai comisiilor naționale WEC din regiunea CEE, oficiali de rang înalt din autoritățile guvernamentale, locale și regionale, factorii de decizie din cadrul companiilor de energie naționale și străine, reprezentanți de seamă ai mediului academic și educației, investitori și dezvoltatori, experți de renume din institutele de cercetare, dezvoltare și ITC.

Peste 200 de personalități demne de remarcat din domeniul energetic care au condus principalele evenimente la nivelul Forumului și sesiunile de comunicare tehnică a FOREN 2018, în calitate de președinți, secretari, membri și vorbitori, care abordează problemele de actualitate cu privire la cele mai recente dezvoltări în domeniul energiei, petrolului, gazelor, cărbunelui. , câmpuri nucleare, regenerabile și analizate deciziile economice și politice care trebuie luate pentru a schimba viziunea energetică în realitate.

FOREN 2020