Switch to English

FOREN 2020

Forumul Regional al Energiei
FOREN 2020

 

Forumul Energetic al Europei Centrale și de Est, organizat la fiecare doi ani, este cel mai important eveniment, având și expoziție regională, găzduit de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

Din 2011, FOREN este recunoscută drept reuniunea regională oficială a Consilului Mondial al Energiei pentru Europa Centrală și de Est. Fiind un eveniment major al CME în 2020, se intenționează să sprijine misiunea CME de a informa dezbaterea energetică și de a crea un dialog cu privire la politicile energetice pentru un viitor energetic durabil.

Datorită participării unui număr mare de factori de decizie și a celor mai buni specialiști în domeniul energiei din regiune, FOREN este o platformă puternică pentru dialog, comunicare între țările regiunii CEE, menită să abordeze și să analizeze problemele majore și tendințele energetice, oferind în același timp recomandări relevante pentru factorii de decizie guvernamentali, corporativi și academici, pentru un viitor durabil în lume. FOREN reprezintă, de asemenea, o platformă ideală pentru cooperarea regională, care vizează îmbunătățirea securității energetice.

FOREN 2018, a reunit peste 550 de delegați din peste 15 țări, factorii de decizie din companii private și de stat din industria energetică, manageri de top și membri ai comisiilor naționale WEC din regiunea CEE, oficiali de rang înalt din autoritățile guvernamentale, locale și regionale, factorii de decizie din cadrul companiilor de energie naționale și străine, reprezentanți de seamă ai mediului academic și educației, investitori și dezvoltatori, experți de renume din institutele de cercetare, dezvoltare și ITC.

Peste 200 de personalități demne de remarcat din domeniul energetic care au condus principalele evenimente la nivelul Forumului și sesiunile de comunicare tehnică a FOREN 2018, în calitate de președinți, secretari, membri și vorbitori, care abordează problemele de actualitate cu privire la cele mai recente dezvoltări în domeniul energiei, petrolului, gazelor, cărbunelui. , câmpuri nucleare, regenerabile și analizate deciziile economice și politice care trebuie luate pentru a schimba viziunea energetică în realitate.

Anul acesta va avea loc cea de a 15-a ediţie organizată de CNR-CME începând din anul 1992, în perioada 6-10 Septembrie 2020, la Vox Maris Grand Resort, Costinești, România. Tema evenimentului va fi ENERGY TRANSITION IN SOUTH EAST EUROPE: OPPORTUNITIES, CHALLENGES AND PERSPECTIVES și va cuprinde:

⦁ 10 evenimente principale
⦁ 5 secțiuni de comunicări științifice
⦁ Expoziție internatională
⦁ 17 mese rotunde la nivel corporate

Află mai multe despre ediția anterioară

FLYER FOREN 2020

Mini Programme

Timetable FOREN 2020

Preliminary Programme

CALL FOR PAPERS

Call for papers FOREN 2020
Paper Submission Form FOREN 2020
Paper Template FOREN 2020
Ghid Postere FOREN 2020
Copyright Transfer Form

> Pentru a trimite lucrările pentru Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrală şi de Est – FOREN 2020 vă rugăm să accesați următorul link*: https://cmt3.research.microsoft.com/FOREN2020/
> Documentele Paper Submission Form and Transfer Form** trebuie completate, semnate și trimise către:papersforen@cnr-cme.ro

*Trimiterea articolelor pentru secțiunea de Prezentări și Postere se realizează prin intermediul software-ului Microsoft CMT. Dacă nu aveți un cont CMT, vă rugăm să vă creați un cont pe platformă și apoi să accesați link-ul de mai sus. Lucrarea trebuie să fie conform Paper Template FOREN 2020.
**Documentele Paper Submission Form and Copyright Transfer Form pot fi descărcate din lista de documente de mai sus
*** Pentru orice alte informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: foren2020@cnr-cme.ro

TUTORIALE

Prezentare Tutoriale FOREN 2020
Formulare Inregistrare Tutoriale FOREN 2020

FORMULARE PARTICIPANȚI STRĂINI

Registration Form
Registration Form Expo FOREN 2020
Registration Form Services FOREN 2020

FORMULARE PARTICIPANȚI DIN ROMÂNIA

Formular Înscriere Participanți FOREN 2020
Formular Înscriere Centre Universitare FOREN 2020
Formular Înscriere Institute de cercetare FOREN 2020
Formular Înscriere Servicii FOREN
Formular Rezervare Stand Expo FOREN 2020

SCHIȚĂ EXPOZIȚIE

Schita Expozitie FOREN 2020

FOREN 2020 va avea pagină web dedicată

FOREN 2020