Switch to English

Corneliu Bodea, CEO Adrem şi Preşedinte CRE

Antreprenorul roman Corneliu Bodea este actionar al grupului international de companii ABBC si CEO al Adrem. Brand cu o istorie de peste 25 de ani pe piata din Romania, Adrem include companii cu activitate in domeniul energetic. Corneliu și-a extins formarea tehnica cu studii de management si ulterior cu un MBA in cadrul Open University din Marea Britanie.

Din 2014, Corneliu Bodea detine si pozitia de Presedinte al Centrului Roman al Energiei (CRE), organizatie neguvernamentala activa in domeniul energetic, cu activitate atat in Romania cat si la Bruxelles. CRE reprezinta interesele principalilor jucatori din sectorul energetic romanesc si faciliteaza comunicarea cu corespondentii relevanti europeni, oferind totodata o platforma europeana de dialog pentru industria energetica.

Cu o experienta indelungata in domeniul energetic, in managementul unor activitati complexe si a peste 1000 de angajati, Corneliu isi propune sa contribuie la initiativele de dezvoltare ale mediului antreprenorial romanesc. Considera ca viziunea, impreuna cu o gandire strategica pe termen lung si competente potrivite asigura succesul in afaceri si in societate.

Corneliu Bodea, CEO Adrem şi Preşedinte CRE