Switch to English
Evenimente desfășurate

Seminar Romano-Japonez „CLEAN COAL TECHNOLOGIES”, editia a II-a

30 ianuarie

ISPE, Amfiteatrul Acad. Martin Bercovici

Descriere eveniment

Organizatori:

Romania: Ministerul Energiei, CNR-CME
Japonia: Ministry of Economy, Trade and Industry, New Energy and Industrial Technology Development Organization (NEDO), Japan Coal Energy Center (JCOAL)

Simpozionul a fost organizat, din partea României de către Ministerul Energiei și CNR-CME, iar din partea Japoniei de către Ministerul Economiei, Comerțului și Industriei (METI), Organizația pentru Surse Noi de Energie și Dezvoltare Tehnologică Industrială (NEDO) și Centrul Japonez al Cărbunelui Energetic (JCOAL). Evenimentul a fost susținut de ISPE și Complexul Energetic Oltenia, respectiv de Ambasada Japoniei în România și Organizația Japoneză de Comerț Exterior (JETRO) – Biroul din București și s-a desfășurat în ziua de 30 ianuarie 2019, în amfiteatrul acad. Martin Bercovici de la ISPE SA București.

Au participat 50 de specialiști din partea română și 30 din partea japoneză. Întâlnirea a urmărit adâncirea cunoașterii și apropierii între specialiștii celor două părți privind tehnologiile „curate” de folosire a cărbunelui în domeniul energetic, în continuarea contactelor anterioare stabilite cu ocazia simpozionului pe aceeași temă, organizat la București în ziua de 22 februarie 2018.

Parteneri eveniment