Switch to English
Evenimente desfășurate

Conferinta online “SOLUȚII TEHNOLOGICE NOI PENTRU PRODUCEREA, TRANSPORTUL ȘI DISTRIBUȚIA ENERGIEI ELECTRICE”

14 aprilie

Online

Descriere eveniment

Tranziţia energetică impune eforturi deosebite la nivelul cercetării, proiectării, realizării şi modernizării instalaţiilor electrice pentru a elabora soluţii care să corespundă exigenţelor privind securitatea alimentării, decarbonarea sectorului energetic, creşterea nivelului serviciului de alimentare cu enegie electrică. Digitalizarea, modernizarea staţiilor electrice, elaborarea de noi echipamente de producere a energiei dar şi de control a proceselor din reţeaua electrică de transport şi de distribuţie sunt preocupări importante ale specialiştilor energeticieni.

Elaborarea de soluţii inteligente de management în sistemul electroenergetic poate asigura o eficientă conducere a infrastructurii energetice şi o contribuţie importantă la realizarea obiectivelor tranziţiei energetice.

Pregătirea viitorilor specialişti care să asigure operarea inteligentă şi eficientă a noilor tehnologii este în atenţia atât a domeniului universitar dar şi a firmelor care dezvoltă noi soluţii pentru dotarea sistemului energetic.

Parteneri eveniment