Switch to English
Evenimente desfășurate

Conferinta online “TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR ÎN DOMENIUL ENERGIEI ELECTRICE DIN ROMÂNIA”

30 martie

Online

Descriere eveniment

Energia va avea un rol esenţial în dezoltarea societăţii, iar distribuirea acesteia la parametrii ridicaţi de calitate şi utilizarea inteligentă a energiei sunt importante pentru o dezvoltare sustenabilă.

Progresele tehnologice cu digitalizarea proceselor, dezvoltarea sistemelor moderne de comunicaţie şi dezvoltarea platformelor informatice asigură posibilitatea controlului pe arii mari a transferului de energie, adoptarea unor măsuri eficiente pentru asigurarea rezilienţei sectorului de distributie a energiei electrice, asigurarea satisfacţiei clienţilor şi contorizarea eficientă a serviciilor efectuate.

Trecutul ne arată de unde am plecat și care au fost înaintașii noștri. Viitorul este digital și trebuie bine pregătit pentru o dezvoltare sustenabilă. Acest lucru se petrece în Prezent.

Creşterea performanţelor sectorului energie impune, în primul rând, însuşirea şi implementarea noilor tehnologii de proces, noi sisteme de organizare şi creşterea exigenţelor privind performanţele proprii. O atenţie specială trebuie acordată pregătirii personalului care să răspundă acestor exigenţe.

Parteneri eveniment